Haderslevvej 16M, 3000 Helsingør.

Haderslevvej 16M, 3000 Helsingør.

Beskrivelse af ejendommen Haderslevvej 16m, 3000 Helsingør, matr.nr. Helsingør Overdrev 32ba ved rekvirentens besigtigelse den 29. november 2017.

Rækkehus i 2 etager i gule mursten opført i 2005, beliggende på 176 m2 grund. Det samlede boligareal udgør 121 m2. Der er tagdækning i røde tegl.

Ejendommen indeholder pænt køkken med hvide elementer. Bordplade i lysegråt laminat og stålvask. Komfur, køl/frys og opvaskemaskine.

Pæn stue med parketgulve og vinduer fra gulv til loft samt glasdør, som fører ud til lille flisebelagt terras-se. Bryggers med hvide elementer samt lysegrå laminatbordplade og stålvask. Lyse klinker. Tørretumb-ler og vaskemaskine. Gæstetoilet med hvide klinker. Lyse listelofter i underetagen.

Fra stuen fører trappe til 1. sal, der indeholder 3 pæne værelser. Badeværelse med brus. Hvide elemen-ter og hvide klinker. Alle døre i huset er hvidlakerede. Thermoruder. Fjernvarme.

Lille træskur på 6 m2, som ifølge BBR-meddelelse er opført i 2004. Endvidere lille have.

På besigtigelsestidspunktet forefandtes følgende hårde hvidevarer på ejendommen:
Komfur mrk. Vestfrost
Emhætte, ukendt mærke
Køle-/fryseskab mrk. Siemens
Opvaskemaskine mrk. Siemens
Vaskemaskine mrk. Siemens
Tørretumbler mrk. Siemens

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering i BBR skal beskrive de faktiske for-hold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Der kan muligvis være lukket for forsyningerne til ejendommen, hvorfor en auktionskøber må påregne at skulle betale for eventuelle åbningsgebyrer til forsyningsselskaberne.

          

Link til salgsopstilling: